5e ronde Sint Joris Rik Competitie

Voor zijn doen heeft Jan van Overbeek 2 slechte ronden achter de rug, maar met een ruime voorsprong voert hij toch nog gewoon ranglijst aan. Zijn vrouw Jo staat er iets minder goed voor, althans dat zou je denken. Met 255 punten in de min draagt Jo de rode lantaarn. Maar de Van Overbeekjes zijn niet gek en ze spelen een uitgekiend spelletje. Door ervaring weten ze dat ook de laatste plaats een mooie prijs oplevert en dat is een opoffering waard.

 

Al zal hij het niet toegeven, maar Jan Vlemminx begint als ‘buiten guldse’ eindelijk in te zien dat je de kop van de ranglijst over moet laten aan echte gildebroeders en laat zich rustig afzakken naar de middenmoot. Rien van Ruremonde daarentegen is bezig aan een flinke opmars. Van een anonieme plek in de middenmoot klimt hij naar de 3e plaats, vlak achter Arly van Gerven die er flink de pest in had dat hij niet bij Jan van Overbeek kon aanhaken.

 

De 6e ronde is volgende week donderdag, 28 november. Dit keer een speciale Sinterklaas editie met leuke prijzen. Dus reden genoeg om een potje te komen kaarten en gezellig te buurten.

 

Tot donderdag, de koffie staat om 20.00 uur klaar.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.