6e ronde kaartcompetitie

Normaal gesproken staan er altijd wel enkele Draken in de top 5 van de kaartranglijst, maar dit jaar kunnen de Draken geen potten breken. De maat was vol en op een geheime locatie (waarschijnlijk het Drakenhol) maakten ze snode plannen om weer terug te komen aan de top. Kees van Haaren moest zich opofferen. Afgelopen donderdag trok Kees er in alle vroegte met zijn tractor en bladzuiger op uit om zogenaamd het blad in de gemeente Oirschot op te zuigen. Toevallig lagen alle huizen van de kaarters op zijn route. Met als gevolg iedereen veel te vroeg wakker en waarschijnlijk dus met een suffe kop ’s avonds bij het kaarten, althans dat was de bedoeling.

 

Het eerste huis wat Kees in de vroege ochtend aandeed was dat van Gerard Spanjers. Bij de briefing was men waarschijnlijk vergeten te vertellen dat Gerard één van hen is. Het gevolg was 20 minpunten voor een onuitgeslapen Gerard. Het 2e adres was dat van René Graafmans. René was vanwege zijn drukke werkzaamheden op basisschool de Linde al vroeg van huis, dus was niet thuis. Omdat René vroeg op zijn werk moest zijn was hij de dag er voor extra vroeg naar bed gegaan en  was dus toch goed uitgeslapen, haalde een monsterscore van maar liefst 160 punten en werd de winnaar van de dag. Toen ging Kees op zoek naar het huis van Hans Smetsers, maar voordat Kees dat had gevonden was het al half 10 en dan ligt zelfs Hans niet meer in bed.

 

Al met al heeft deze actie de Draken niet veel verder geholpen, dus we zijn benieuwd welke plannen ze de komende weken gaan bedenken. Daarvoor hebben ze nog even de tijd, want de volgende kaartavond is op donderdag 19 december.

 

Maar mocht je eerder al zin hebben om naar de guld te komen om een spel te doen: Op vrijdag 13 december organiseert Sint Joris de ‘Foute Kerst Bingo’. Dit begint om 20.00 uur.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.