Nieuws

Maart 2023

Op naar de finale!

Uw schrijver van het kaarten is 2 weken afwezig geweest en door ziekte waren de standen niet tijdig bijgewerkt. Dit maakte dat er veel werd gespeculeerd en de schrijver werd continue benaderd hoe het nu zat met de stand. De spanning is groot, maar met nog 1 ronde te gaan is hier dan eindelijk de bijgewerkte stand.

Lees meer »
Februari 2023

Ronde 9 Rik- en dartcompetitie

Eindelijk. Het lot bepaalde dat puntenveelvraat Arly van Gerven het eindelijk eens moest opnemen tegen zijn grootste concurrent, Peer van de Wal. De eerste slag was voor Arly. Voordat iemand met zijn ogen kon knipperen pakte hij een pen en zei resoluut: Ik schrijf. Die snelle actie wekte argwaan op en de koppositie van Arly werd direct in twijfel getrokken. Peer wordt daar niet warm of koud van. Rustig won hij zijn potjes en eindigde met 97 punten in de plus, door een goede eindsprint kon Arly toch nog in zijn spoor blijven en haalde 32 punten. Het verschil tussen Arly en Peer is nog 169 punten, dat is te doen.

Lees meer »
Januari 2023

Ronde 7 kaart- en dartcompetitie

Ai, de stand is niet compleet. Het formulier van het tafeltje van Theo van de Moosdijk, Peer van de Wal, Hans Bosmans en Eric van Dooremalen is waarschijnlijk achtergebleven in het gildehuis. Allemaal kaarters die in de top staan van de ranglijst, dus verdacht? Die lijst komt terecht en dan wordt de stand aangepast. Ook als de ‘verloren lijst’ weer terecht is zal Arly de ranglijst aanvoeren. Arly zette weer een mooie score neer en staat met ruim 500 punten ver voor op zijn achtervolgers.

Lees meer »

Nieuwjaarsquiz 2023

Het is inmiddels een ware traditie geworden binnen onze vereniging, om tijdens de nieuwjaarsreceptie van ons Sint Joris Gilde een grootse quiz op poten te zetten.  Op de eerste vrijdag van het nieuwe jaar wordt hij jaarlijks gehouden. Met een kleine 60 gildebroeders, zusters en partners was het een goed gevuld gilde lokaal. Na het gebruikelijke woordje van de hoofdman op een gezond 2023 en een wens voor een mooi gildejaar kon de quiz dan van start gaan.

Lees meer »

Agenda