D’r op en d’r over, 10e ronde kaartcompetitie

Het was een grapje Leo……. natuurlijk kan iedereen winnaar worden van de kaartcompetitie. Leo had thuis al verteld dat ze toch niet naar de Beurs kunnen om te gaan eten. Hij was nog zo onder de indruk dat Leo deze week wederom een slechte score neerzette. Aan het einde van de avond hebben we toch maar verteld dat het volstrekte onzin is dat ‘Buitenguldse’ geen kans maken.

 

Net als vorige keer maakte Jan van Overbeek dankbaar gebruik van de misstap van Leo en neemt de koppositie over. Ook Eric van Dooremalen gaat Leo voorbij en staat 2e.

 

We hadden al het vermoeden al dat er enkele kaarters meedoen die onder enorme druk staan van hun vrouw. Zoals ik al schreef heeft Leo Driessen thuis bekend dat ze niet naar de Beurs kunnen. Dat zal niet best ontvangen zijn. Jo van Overbeek wil ook wel eens lekker uit eten en ziet er streng op toe dat Jan zijn best doet, met succes.

 

Extremer is de druk die de vrouw van Cees Meurs op haar man legt. Cees moet iedere week zo min mogelijk punten halen, dus eigenlijk moet hij iedere keer gruwelijk voor schut gaan. Ze denkt namelijk dat de poedelprijs ook een bon van de Beurs is. Je zou verwachten dat een prinselijk paar een etentje makkelijk zelf kan betalen. Alhoewel, de financiële mogelijkheden van Cees zullen na de carnaval wel wat minder zijn. Het schijnt (heb ik van horen zeggen) dat hij de Draken met de carnaval vrij houdt en dat ze iedere dag bij familie Meurs eieren mogen komen eten. Als dat echt zo is, dan gun je die mensen een mooie prijs, dus wie weet.

 

De volgende ronde is op donderdag 14 maart, dus let op: er zitten nu 2 weken tussen.

Om 20.00 uur staat de koffie weer klaar, tot dan.