Op naar de finale

De finaletafel voor de laatste ronde op 28 maart is bekend. Jan van Overbeek, Leo Driessen, Toine van Hout en Gerard Spanjers gaan het dan tegen elkaar opnemen om wie zich de beste kaarter van het seizoen mag noemen. Jan en Leo hebben de beste papieren. Door een mega score neer te zetten van 144 punten staat Leo heel onverwacht nog maar 1 punt achter op Jan. Het lijkt er op dat Toine en Gerard geen kans maken op de 1e of 2e plaats en gaan strijden om de 3e plaats.

 

Zoals je kunt zien is vanaf nu de ranglijst ingedeeld in 2 categorieën: de 1e groep zijn de kaarters die maximaal 3 avonden hebben gemist. De 2e groep strijd om de titel ‘best of the rest’. Ook in deze klasse is er nog sprake van een spannende strijd. Jan Vlemminx en Rien van Ruremonde lijken hier de grote kanshebbers te zijn.

 

Op 28 maart worden de voor de laatste keer dit seizoen de kaarten geschud. Natuurlijk worden op deze avond ook de prijzen uitgereikt. Dus alle reden om er ook de laatste keer bij te zijn. Vanaf 20.00 uur staat de koffie weer klaar.

 

PS: Klik hier voor een filmpje over wijpen, verteld door Sjef tijdens de winterwandeling!