8e ronde Rik competitie in het teken van de lancering van ‘Het Drakenlied’

Na de aankondiging 2 weken geleden, werd er al reikhalzend uitgekeken naar de lancering van ‘Het Drakenlied’ en natuurlijk de bijbehorende clip. Ons gilde had eens de slogan:

 ‘475 jaar jong, maar al eeuwen bij de tijd’. Met die gedachte struinden we diverse social media af om te kijken of we ergens al een stukje van het Drakenlied of de clip konden vinden. Op facebook, Instagram, Twitter, Snapchat, nergens was iets te vinden. Wow, dat belooft iets, wat voor media lancering zouden de Draken in petto hebben?

 

Afgelopen donderdag was het dan zover, eindelijk….. Prins Kees hield zowaar een CD presentatie. Een CD??? Was er dan niet een Draak geweest die zich afvroeg waarom men helemaal naar Rijsbergen moest afreizen om een CD te laten maken? Omdat er misschien niemand meer een CD speler heeft?? De CD telt maar liefst 1 liedje. Volgens prins Kees konden er niet meer op, omdat anders de CD te groot werd en dan niet meer in zijn CD speler past. Maar eerlijk is eerlijk, het is een schitterend carnavalslied geworden en de Draken mogen blij zijn om zo’n fantastische zanger als Jan Witlox in de buurt te hebben. Dat wordt een mooie carnaval.

 

Uiteraard werd er ook nog gekaart. Leo Driessen heeft een gat geslagen door zelf een goede score neer te zetten en door een slechte dag van Arly. Het zal moeilijk worden om Leo nog in te halen, maar we gaan ons best doen.

 

De volgende kaartavond is donderdag 7 februari. Om 20.00 uur staat de koffie weer klaar!