7e ronde Sint Joris Rik Competitie

Op de eerste kaartavond van het nieuwe jaar was het weer volle bak in ons gildehuis. We hadden maar liefst 7 tafels met rikkers en er werd weer fanatiek gekaart en gebuurt.

 

In de top van de ranglijst blijft het ongemeen spannend. Leo Driessen blijft aan kop, maar wordt op de huid gezeten door Cees van Hal die een flinke sprong maakt op de ranglijst. Mede door een bijzonder hoge score in ronde 5 bezette Jos van de Schoot vorige keer nog de 2e plaats. Afgelopen donderdag incasseerde hij een flinke nederlaag, zakt weg en staat nu samen met Gerard Spanjers en Erik van Doremalen op de 4e plaats.

 

Theo van de Moosdijk kan zijn tegenvallende prestaties van dit seizoen maar moeilijk verkroppen en probeerde met succes een andere tactiek. Als hij rikt vraagt hij niet zoals het hoort een aas mee, maar vraagt gewoon of Cees Meurs zijn maat wordt. Die kan verrekus goed kaarten en daardoor kan Theo dan tenminste winnen. Het resultaat ziet u op de ranglijst.

 

In de aanloop naar carnaval hebben de Draken het erg druk, de vermoeidheid slaat nu al toe en daardoor zochten ze al vroeg hun bed op. Maar niet voordat ze iedereen nieuwsgierig maakten met een sneak preview van hun nieuwe carnavalshit. Ze hebben zelfs een videoclip gemaakt. Ook schijnt het zo te zijn dat Kees van Haaren een dag na de opnames pas gehoord heeft dat hij ook heeft meegedaan bij het maken van de clip. Na de opnamen heeft hij wel goed geslapen.

We zijn erg benieuwd naar het resultaat.

 

De volgende ronde van het kaarten is donderdag 24 januari.

De koffie staat om 20.00 uur klaar, tot dan!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.