6e ronde Sint Joris Rik Competitie

De schrijver heeft enkele keren verzuimd om de stand tijdig bij te werken en te plaatsen op de website. Pas dan merk je dat kaarters die anders ‘nooit’ naar de ranglijst kijken, ineens toch bijzonder nieuwsgierig zijn naar de stand en dan blijkt dat ze soms zelfs dagelijks naar www.sintjorisgilde.nl surfen om te kijken of de stand al is bijgewerkt. Toch Leo??!!

 

De stand aan de kop van de ranglijst is spannend als nooit tevoren. Normaal zijn er op de helft van de competitie nog 3, misschien 4 kanshebbers op de eindoverwinning. Nu staan Leo Driessen, Arly van Gerven, Jos van de Schoot, Cees van Hal en Gerard Spanjers erg dicht bij elkaar aan de top van de ranglijst. Terwijl Bert Smits en Jan van Overbeek volop in de achtervolging zijn en zeker nog een goede kans maken.

 

Coryfeeën zoals Theo van de Moosdijk, Jan Lunenburg en Janus van Hout laten het dit jaar qua prestaties afweten. We zijn gewend om ze aan de kop van de ranking tegen te komen, maar ze bungelen maar lelijk onderin. Dat kan beter heren!

 

Na een afwezigheid van 2 rondes was vriend van het gilde Kees Meurs ook weer van de partij. Kees heeft enkele weken stage gelopen bij het waterschap in Senegal. Bij gebrek aan grondwater en natte sleuven heeft hij zijn stage voornamelijk aan het zwembad en de bar doorgebracht. Trots kon hij ons gisteren vertellen dat hij unaniem gekozen is als Prins van carnavalsverenging De Draken. Het gilde is zeer vereerd om een Prins te mogen ontvangen. Van harte gefeliciteerd Kees en geniet er van.  

 

De nieuwe stand is bijgewerkt en staat op deze website.

De volgende kaartavond is op donderdag 10 januari 2019. De koffie staat om 20.00 uur weer klaar.