Hein Bullens capituleert

Al weken voert Hein Bullens de ranglijst aan en alles wees er op dat hij op weg was naar een klinkende eindzege van de Sint Joris Rik Competitie. De negatieve score van ronde 8 was een missertje, kan iedereen een keer overkomen. Hein herstelde zich vorige keer en stapte afgelopen donderdag vol zelfvertrouwen ons gildehuis binnen. Het lot bepaalde dat Hein bij Mien van Nistelrooij, Peer Wal en Jan Luun aan de kaarttafel kwam te zitten. Stuk voor stuk zeer ervaren kaarters, echte klasbakken. Zijn zelfvertrouwen was in een klap weg, alhoewel Hein dat niet liet merken. Vakkundig werd de keizer van het kaarten langzaam gesloopt. Een paar uur verder, een illusie armer en met een negatieve score van 160 punten keerde Hein huiswaarts. Ook daar trof hem nog dikke pech, z’n auto vastgereden in de blubber.

 

Ook bij de darters was het spannend. Peter van de Berkmortel liet zijn kans liggen om uit te lopen op deze avond al de eindoverwinning te pakken, hij haalde maar 1 punt. Hierdoor komen JP, Wilco en Rudi in de top van het klassement en hebben ze ineens volop kansen om Peter in de laatste ronden voorbij te gaan.

 

Met nog 2 ronden te gaan verwachten we zowel bij het kaarten als bij het darten spannende finales.

Bij de kaarters gaan op de laatste avond (21 maart) de vier besten samen aan de finale tafel. Cor Maandonks voert nu de ranglijst aan, maar als je meer dan 3x niet bent geweest, val je buiten de ranking. Cor komt dus niet in aanmerking voor een plek in de finale. Peer Wal lijkt de beste papieren te hebben, maar de verschillen bij de achtervolgers zijn zo klein dat misschien zelfs de eerste 10 nog kans hebben.

 

Op donderdag 7 maart staat om 20.00 uur de koffie weer klaar en zien we jullie graag voor de op een na laatste ronde van dit seizoen.Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.