Ronde 9 kaart- en dartcompetitie

Naarmate het einde van de competitie nadert neemt de spanning toe, wordt de strijd harder en beginnen sommigen zelfs met een soort van ‘psychische oorlogsvoering’. Meteen bij binnenkomst grijpt Theo zijn kans, nestelt zich naast koploper Hein Bullens en probeert er achter te komen wat zijn tactiek is. Tegelijk praat Theo op hem in dat de hoofdprijs die op de eindoverwinning staat geld kost in plaats dat het iets oplevert: ‘Oan die bon vande Beurs hedde eigelijk niks aan Hein, ge moet iedereen uitnodigen om mee te goan en da kost oe een hoop geld’. Hein maakt er niet veel woorden aan vuil, denkt er het zijn van, gaat lekker een potje kaarten en loopt weer verder uit op de rest.

 

De exacte stand is nog niet bekend, de schrijver is 1 uitslag vergeten mee te nemen. Die wordt zo snel als mogelijk bijgewerkt.

 

Bij de darters heeft Peter van de Berkmortel Wim van de Sande ingehaald en is nu koploper. Maar als Wim zijn vorm weer terugvindt heeft hij nog volop kans. Outsider Wilco Bouman moet zeker niet uit het oog worden verloren. Als er punten worden vergeven voor de 3e helft, wint hij zeker 😉.

 

Geniet allemaal van de carnaval. Ronde 10 is op donderdag 22 februari. Om 20.00 uur staat dan de koffie weer klaar.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.