5e ronde Sint Joris Rik- en dartcompetitie

Ook deze keer heeft de schrijver er weer even over moeten doen om de standen op het world wide web te krijgen. Het bijwerken van de standen van de darters is steeds weer een hele puzzel. Een hoogleraar wiskunde zou nog moeite hebben met de aangeleverde lijsten. Maar met medewerking van een hulplijn is het toch gelukt. Toeval of niet, die hulplijn had toevallig de hoogste score……

 

De stand van de kaarters was al langer klaar, maar het was voor de schrijver nog wachten op de diverse toegezegde enveloppen. Op basis van de inhoud van die enveloppen kan de stand dan nog wijzigen 😉. Voor Cees Meurs was er reden genoeg om de schrijver te beïnvloeden. Het zat deze avond echt niet mee en hij heeft de schrijver gedurende de avond al benaderd wat er te regelen viel. De schrijver is niet te beroerd om over een goed bod na te denken, maar toen bleek dat Cees vanwege de slechtste score van de avond een troostprijs had gewonnen, was het niet meer mogelijk om zonder opvallen de stand aan te passen.

 

Er waren meer prijzen te verdelen. Rudi Smits was de beste darter van de avond. Hein Bullens was de beste kaarter en ook Hein won een mooie prijs.

 

Bij de darters blijft Wim van de Sande de ranglijst aanvoeren. Wilco Boumans en Rudi Smits komen de top 3 binnen. Bij de kaarters blijft Bert Smits zijn punten bij elkaar sprokkelen en blijft daarmee aan kop. Maar Hein Bullens en Jan van Overbeek halen al enkele weken hoge scores en zitten Bert op de hielen.

 

Op 21 december is het de laatste kaartavond van 2023. Om 20.00 uur staat de koffie klaar en maken we er weer een gezellige avond van.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.