4e ronde Sint Joris Rik Competitie

Na 4 ronden zijn de verschillen aan de kop van de ranglijst nog minimaal. Bert Smits is al weken koploper, hij haalt steeds positieve scores, maar de achtervolgers zitten op zijn hielen. Zoals we er nu tegenaan kijken maakt zelfs de kaarter op plek 27 nog kans op de eerste plek.

 

Afgelopen donderdag heb ik veel steun gehad aan degenen die me aan inspiratie hielpen of wilden helpen om een verslag te schrijven van de avond. Jantje Vlemminx ging er eens goed voor zitten en vertelde me het ene na het andere verhaal en voegde er steeds aan toe: ‘moette opschréééve hè’. Na een uur heb ik maar verteld dat het een verslag moet worden en geen boek. Of ik dan wel wilde opschrijven dat hij heel goed had gekaart en een heel hoge score had. Nee, dat doe ik niet, dat vind ik overdreven 😉.

 

Het was weer een heerlijk avondje, met vooral weer veel gezelligheid. De volgende kaart- en dartavond is 2 dagen na het echte heerlijke avondje. De guld heeft ‘een schoen gezet’ en als het goed is zijn er volgende keer enkele leuke prijzen te winnen. Tot 7 december!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.