Ook de darters zijn weer volop aan het pijltjes gooien

Wederom een goede opkomst deze avond bij het darten. 7 Gildebroeders gingen met elkaar de strijd aan om punten te scoren voor het klassement.

 

Na het grote afwezig zijn van de winnaar van vorig jaar, Wim van de Sanden. Kon er eindelijk ook door anderen punten gescoord worden. Waar Jasper Huijbers zijn dartgevoel flink aan het kwijt raken is, scoren andere juist goed op de laatste worpen. Zou Jasper dan toch echt eens wat minder moeten gaan karweien en meer gaan oefenen? Toch neemt hij na een kampwedstrijd tegen Peter, 3 punten mee naar huis.

 

Het jonge vaderschap van Joost van der Vleuten speelt hem totaal geen parten en ging als 2e van de avond op huis aan. Maar winnaar van de avond (eindelijk punten dit seizoen) is Rudi Smits. Hij zal wel niet zo hard hebben hoeven werken overdag. Die heeft echt alles over voor de winst. In de tussenstand staat Peter van de Berkemortel aan kop na 4 wedstrijden. Overigens ligt alles nog open. Na nog een leuk spel aan het einde van de avond was het zo weer laat.  Over 2 weken de volgende strijd in gehele kerstsferen. Tot dan.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.