Geboortenieuws

Margot Vingerhoets laat ons weten dat Margot en Rien Schilders op 6 februari de trotse opa en oma zijn geworden van een kleinzoon. Voluit heeft hij de naam Thomas Joris Klahran gekregen. Margot laat weten dat hij niet is vernoemd naar de beste 2 schutters van ons gilde 😉. Maar wel heel bewust de 2e naam Joris heeft gekregen, vanwege de herinnering aan ons Sint Joris Gilde en aan de Sint Jorisstraat in Middelbeers waar de familie veel herinneringen aan heeft. De naam Klahran betekent moedig in het Thais. Als hij op zijn opa lijkt, zal het zeker een moedige vent worden.

 

De familie is blij dat Thomas in goede gezondheid op de wereld is gekomen, maar zijn natuurlijk ook  emotioneel omdat Rien de geboorte van zijn kleinzoon niet meer mee mocht maken.

 

Hoofdman Toine van Hout heeft Margot bezocht om namens het gilde de felicitaties over te brengen en een toepasselijk cadeau te bezorgen (zie foto). Namens het gehele gilde wensen we de jonge ouders Anne en Steven, oma Margot en de rest van de familie heel veel geluk met het jonge wonder.

Reactie plaatsen

Reacties

Jos Vingerhoets
4 jaar geleden

Van harte gefeliciteerd met de geboorte van de kleinzoon.
Gr. Jos en Yvette