Nieuwjaarsquiz 2024

In gehele winterse sferen hebben we onder onze leden en hun partners weer onze jaarlijkse nieuwjaarsquiz mogen houden op 5 januari 2024. De activiteitencommissie heeft zich al maanden voor aanvang samengevoegd om weer een leuke afwisselende quiz te bedenken en om te zetten in een mooie presentatie.

 

Dit jaar geheel in het thema: landen. In een goed gevuld eigen gilde lokaal, werden 10 teams gevormd met ieder hun eigen landen vlaggetjes.  Ook hadden we dit jaar weer de doe opdrachten die tot veel hilariteit zorgden. Zonder handen een koekje in je mond laten zakken vanaf je voorhoogd, was niet voor iedereen gemakkelijk. En een wijnglas tot de rand toe gevuld op een wc-rol over een afstand laten glijden was erg moeilijk. De velletjes werden snel nat waardoor de opdracht steeds moeilijker werd. Na 6 vragen ronden en 3 doe opdrachten waren de winnaars bekend.

 

Met een kado bon van Het Bint konden zij gerust thuiskomen. Voor iedereen die niets had gewonnen kon er nog gezellig en lang na gebuurt worden. Het was weer een erg geslaagde Sint Joris gilde avond. Een avond voor jong en oud die na vele jaren een echte traditie is geworden en niet meer uit onze agenda mag ontbreken. Op naar een jaar vol gilde activiteiten en verbroedering! 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.