De Sint Joris Rik Competitie is weer gestart

Het is oktober, dus is het kaart- en dartseizoen weer begonnen. De opwarming van de aarde is in volle gang. Winteractiviteiten worden gehouden onder zomerse temperaturen. Maar van 1 ding wijken we niet af, bij het kaarten moet de kachel aan. We zaten nog net niet in onze onderbroek te kaarten, zo loei warm was het. Dat mocht de pret niet drukken. Er was een mooie opkomst van 33 kaarters en 4 darters.

 

Eerst een kop koffie en een wat buurten. Om een uur of acht regelt Arly de loting wie bij wie aan tafel zit en het kaarten kan beginnen. De eerste paar rondjes altijd even aftasten welke tactiek de tegenstander heeft, hopen op een slechte dag van de topkaarters. Het belangrijkste is om niet meteen op de eerste avond een grote negatieve score te hebben. En zoals het bij een gezelschapsspel hoort, moet je elkaar ook iets gunnen. Dat geldt niet voor iedereen. Jantje Vlemminx trekt er samen met Theo van de Moosdijk, Wim van Nistelrooij helemaal onder door. Peer Wal maakt het nog bonter en bezorgde Joke Schmitz en Huib Hamers een forse negatieve score. Bert Smits kende ook geen medelijden en zorgde voor 116 punten in de min voor Hans Bosmans.

 

Dankzij deze analyse weet iedereen bij wie ze volgend keer op hun hoede moeten zijn, de wraak zal zoet zijn 😉. Dat gaan we meemaken op donderdag 26 oktober. Om 20.00 uur staat dan de koffie weer klaar.

 

Overige data:

9-23 november

7-21 december

11-25 januari

8-22 februari

7-21 maart

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.