De kaarten zijn geschud

De VAR moest nog even de beelden terugkijken, vandaar dat het iets langer duurder voordat de definitieve eindstand van het kaartseizoen 2018-2019 bekend gemaakt kon worden.

 

De finale was spannend. Met 1 punt voorsprong op Leo Driessen ging Jan van Overbeek de laatste ronde in. De strijd om de 3e plaats ging tussen Toine van Hout en Gerard Spanjers. Bij aanvang had Toine 3 punten voorsprong. Jan, Leo, Toine en Gerard vormden samen de finaletafel en het was de hele avond super spannend. De verschillen waren klein en Leo Driessen trok aan het langste eind. Leo werd de grote winnaar en ging naar huis met de felbegeerde waardebon van Gasterij de Beurs. Jan werd 2e en Gerard Spanjers behaalde de 3e plaats.

 

De troostprijs ging naar Kees Meurs. Omdat Kees met zijn gedachten alleen maar zit bij de carnavalsclub de Draken en zijn telefoon (die staat de hele dag roodgloeiend, vooral van de spannende filmpjes) heeft hij een slecht seizoen gedraaid en werd allerlaatste. Als troost mocht Kees een waardebon van Gasterij de Beurs in ontvangst nemen. En Kees zou Kees niet zijn als hij ter plekke aanbood om deze met al zijn vrienden van de Draken op te gaan maken.

 

De kaartavonden voor dit seizoen zijn weer voorbij. Bij de guld schakelen we weer over naar het schieten. Iedereen die daarvoor belangstelling heeft is natuurlijk van harte welkom. De poort is iedere donderdagavond vanaf 18.30 open. De guld heeft bogen beschikbaar voor mensen die graag willen schieten, maar geen boog hebben.

 

We zien jullie graag bij het schieten, of anders zeker weer in het najaar bij het nieuwe seizoen van de kaartcompetitie.