Sint Joris Rik Competitie 12e ronde

Als er een profcompetitie bestond voor rikkers, dan adviseren we Jan Lunenburg om daaraan mee te gaan doen. Ook in de voorlaatste ronde behaalde hij weer pluspunten, 85 maar liefst! Als Jan in de laatste ronde ook nog pluspunten scoort is dat een unicum. Tot nu toe is het nog nooit iemand gelukt om iedere kaartavond met pluspunten te eindigen.

De strijd om de andere ereplaatsen blijft spannend. Wim Bekkers zakt weg uit de top 3, terwijl Jan van Overbeek een eindsprint inzet en ineens van plek 7 stijgt naar plek 4 met uitzicht op een betere positie.  Voor de plaatsen 2 en 3 zijn er nog 4 kanshebbers, dat wordt spannend.

 

Donderdag 22 maart is de laatste kaartavond van het seizoen. De ranglijst is nu opgemaakt op basis van de regels. Dit houdt in dat je maximaal 3x afwezig mag zijn om mee te dingen naar de hoofdprijzen. Dat wil niet zeggen dat als je hoort bij de andere categorie, je geen kans hebt op één van de mooie prijzen.

 

Graag zien we iedereen terug op donderdag 22 maart aanstaande. De laatste ronde met aansluitend direct de prijsuitreiking. De koffie staat om 20.00 uur weer klaar!!