Nieuwtjes

Maandag 20 mei Processie H. Eik

Op tweede Pinksterdag wordt de jaarlijkse Processie naar de H. Eik gehouden. De Oirschotse gilden hebben vanaf de herleving hun medewerking aan dit gebeuren verleend.

Nel Schakel wint overtuigend de 1e Sint Joris Rik Competitie

Afgelopen donderdag was het de laatste kaartavond van de Sint Joris Rik Competitie. De kaarters maken plaats voor de schutters die de eerste week van april weer starten met de zomercompetitie.
Dat de zomercompetitie voor de deur staat is aan het weer niet te merken. Het stoken van de kachel was ook op de laatste kaartavond geen overbodige luxe.

Lees meer...

22/02/2013

 

 Ondanks dat de eerste kaarters al gebruik hebben kunnen maken van een 'vervalbeurt', wordt de ranglijst aangevoerd door 2 dames die nog geen 'vervalbeurt' nodig hebben gehad. Het lijkt er op dat Nel en Luus de laatste 2 ronden gaan strijden om de eerste plaats. Francien kan ook nog voor een verrassing zorgen, terwijl Gerard definitief afgehaakt lijkt te zijn voor de koppositie. De volgende (voorlaatste) kaartavond is op donderdag 7 maart. Graag zien we jullie allemaal weer voor een gezellige kaartavond. De koffie staat om 19.45 uur klaar.

Letterlijk en figuurlijk zijn de kaarten van de 1e S.J.R.C. geschud . Met nog één ronde te spelen ligt Nel Schakel een straatlengte voor op de concurrentie. Blakend van het zelfvertrouwen heeft ze nu al haar rikmaatjes uitgenodigd voor een gezellige lunch bij Gasterij de Beurs.
Eigenlijk is het wel wonderbaarlijk dat de dames van ons gilde al van begin af aan de S.J.R.C. hebben gedomineerd.

Lees meer...

17-02-2013

 

Beste aan de wintercompetitie deelnemende gildebroeders/-zusters,

 

Ronde 10 is verschoten. Tijd om de balans op te maken en de indeling van de A-B- en C Klasse te bepalen.

Lees meer...

Meer artikelen...

Kalender

zo jan 21, 2018
Piet Schellekens wisselschild
___________
do jan 25, 2018
Kaartavonden Sint Joris
___________
zo jan 28, 2018
Winterverschieting 4 OG
___________
do feb 08, 2018
Kaartavonden Sint Joris
___________
zo feb 11, 2018
Wintercompetitie 4OG
___________
do feb 22, 2018
Kaartavonden Sint Joris
___________
zo feb 25, 2018
Wintercompetitie 4OG
___________

Log in