Onder lenteachtige omstandigheden zijn afgelopen week 2 winter activiteiten van het gilde afgerond en een nieuw initiatief geboren.

 

 

De alweer 9e winter KB is natuurlijk ook ten einde en in de A klasse is een zilveren schildje uitgereikt aan de winnaar img 0055Jos Smetsers. Tijdens de laatste verschieting diende Thomas minimaal 20 rake schoten te lossen om minimaal nog een kamp af te dwingen hetgeen helaas niet lukte.

De aanmoedigingsprijs ging naar Jan van Esch die na vele schiet loze jaren het plezier in het KB schieten weer gevonden heeft, in de zomer competitie gaat Jan ook weer actief schieten.

In de B Klasse stonden Frank Smetsers, Toon Verhagen en Gerard Spanjers klaar om te gaan strijden om het schildje. De zenuwen waren hun alle 3 echter de baas en geen van de 3 wist het totaal te verbeteren. Onze koning lukte dat wel en uiteindelijk wist hij ook de kamp te winnen van Frank Smetsers.img 0047img 0042img 0045img 0047img 0052

 

Aan het eind van kaartavonden ,gewonnen door Jan v Overbeek, hebben de gildezusters een bijzonder mooi initiatief genomen. Om de 2 weken wordt er namelijk een jeu de boules competitie gehouden. De details volgen maar duidelijk is dat op donderdag 10 april gestart wordt en dan vervolgens om de 2 weken. Een mooie kans voor de niet schietende gildebroeders/-zusters om ook op donderdag avond naar het gildeterrein te komen, om jeu de boules te spelen,  te buurten etc.

Hoe meer zielen hoe meer vreugd

 

Deelnemers allemaal bedankt en prijswinnaars proficiat.

 

Komende herfst gaan we weer gewoon verder.

Kalender

zo nov 19, 2017
Brabantkruis
___________
zo nov 26, 2017
Winterverschieting Sint Joris
___________
do nov 30, 2017
Kaartavonden Sint Joris
___________
za dec 16, 2017
Winterverschieting Sint Joris
___________
do dec 28, 2017
Kaartavonden Sint Joris
___________
za dec 30, 2017
Winterverschieting Sint Joris
___________
do jan 11, 2018
Kaartavonden Sint Joris
___________

Log in