Nel Schakel wint overtuigend de 1e Sint Joris Rik Competitie

Afgelopen donderdag was het de laatste kaartavond van de Sint Joris Rik Competitie. De kaarters maken plaats voor de schutters die de eerste week van april weer starten met de zomercompetitie.
Dat de zomercompetitie voor de deur staat is aan het weer niet te merken. Het stoken van de kachel was ook op de laatste kaartavond geen overbodige luxe.

Zoals de laatste weken al duidelijk was geworden kon de eindoverwinning niet meer aan Nel Schakel voorbijgaan. Daarmee won Nel de culinaire hoofdprijs die is geschonken door Roel en Maartje van de Ven van Gasterij de Beurs.

Voor de overige prijzen moest op de laatste avond nog flink worden gestreden. Uiteindelijk won Gerard Spanjers de prijs van de hoogst geëindigde heer. Ook Gerard ontving een culinaire waardebon van Gasterij de Beurs.

De prijs van laagst genoteerde rikker, met maximaal 3 vervalbeurten, ging naar Toine van Hout.
Daarnaast was er nog 1 bijzondere prijs te vergeven. Die prijs had kunnen gaan naar Theo van de Moosdijk, als meest aanvallende kaarter. Dan hadden we het ook de ‘Kamikaze prijs’ kunnen noemen. Maar de organisatie heeft er voor gekozen om een prijs te geven aan de meest flexibele kaarter. Dat was dit jaar Clea der Kinderen. Aan het begin van de competitie heeft ze aangeboden dat we haar altijd kunnen bellen als er een kaarter te weinig was. En natuurlijk heeft Clea woord gehouden en is zij dit jaar de terechte winnaar van deze prijs.

Voor zowel Toine als Clea was er een waardebon, beschikbaar gesteld door Café Vingerhoeds.

De hele eindstand staat in de bijlage (de standen van Gerry en Francien zijn per ongeluk niet ingevuld). Dit wordt later nog bijgewerkt.

Alle deelnemers bedankt voor de deelname.

Maartje en Roel van Gasterij de Beurs en Leon van Café Vingerhoeds hartelijk bedankt voor de beschikbaar gestelde prijzen.

 

Uiteraard allemaal tot de volgende editie.

Kalender

zo jan 21, 2018
Piet Schellekens wisselschild
___________
do jan 25, 2018
Kaartavonden Sint Joris
___________
zo jan 28, 2018
Winterverschieting 4 OG
___________
do feb 08, 2018
Kaartavonden Sint Joris
___________
zo feb 11, 2018
Wintercompetitie 4OG
___________
do feb 22, 2018
Kaartavonden Sint Joris
___________
zo feb 25, 2018
Wintercompetitie 4OG
___________

Log in