Letterlijk en figuurlijk zijn de kaarten van de 1e S.J.R.C. geschud . Met nog één ronde te spelen ligt Nel Schakel een straatlengte voor op de concurrentie. Blakend van het zelfvertrouwen heeft ze nu al haar rikmaatjes uitgenodigd voor een gezellige lunch bij Gasterij de Beurs.
Eigenlijk is het wel wonderbaarlijk dat de dames van ons gilde al van begin af aan de S.J.R.C. hebben gedomineerd. Zeker als je weet dat één van de meesters in het rikken, Arly van Gerven, altijd 2 zetten vooruit kijkt en denkt. Aan de andere kant ook weer niet zo opmerkelijk, want behalve zijn kaarten houdt hij ook de blauwe kratjes nauwlettend in de gaten. Hij moet dus zijn aandacht delen, wat ten koste gaat van zijn meesterlijke spel.

De overige heren hebben duidelijk te kampen met het Theo vd M. virus. Soms zijn dan 4 troefkaarten al voldoende om te rikken. Met als resultaat veel hilariteit en een negatieve score. 

Op 21 maart is de laatste ronde van dit winterseizoen. In deze ronde worden de prijzen verdeeld voor de achtervolgers van Nel Schakel. Dus, sta je er ‘belabberd’ voor met je score, kom toch, want niet alleen de kampioen heeft prijs!!

Tot donderdag 21 maart. Om kwart voor 8 staat de koffie weer klaar.

Kalender

zo jan 21, 2018
Piet Schellekens wisselschild
___________
do jan 25, 2018
Kaartavonden Sint Joris
___________
zo jan 28, 2018
Winterverschieting 4 OG
___________
do feb 08, 2018
Kaartavonden Sint Joris
___________
zo feb 11, 2018
Wintercompetitie 4OG
___________
do feb 22, 2018
Kaartavonden Sint Joris
___________
zo feb 25, 2018
Wintercompetitie 4OG
___________

Log in