Sint Joris Rikcompetitie

Al  de eerste ronde van het nieuwe jaar is Francien Smits door Nel Schakel van de eerste plaats van  de ranglijst verdrongen. Is dit een door de dames afgesproken strategie, of wordt er iedere keer toch een ferme onderlinge strijd uitgevochten? Feit is wel dat 2 dames de ranglijst aanvoeren en pas op grote afstand gevolgd worden door Gerard Spanjers.

 

Op papier is de strijd onder de heren nauwelijks zichtbaar, aan de tafels des te meer. Al voor er van start wordt gegaan vindt er een ware stoelendans plaats om toch maar de beste plaatsen aan de tafel te bemachtigen. Opvallend is dat de stoel na Theo van de Moosdijk altijd tot het laatste moment leeg blijft. Sommigen lopen dan onrustig te ijsberen om  zich dan op een onbewaakt koment zo tussen de andere medespelers  te wringen om maar niet achter Theo te komen zitten.

Hans Smetsers had dit spel tot gisteren nog niet in de gaten en zie het resultaat, hij is de eerste die een avond eindigde met minpunten, wakker blijve jonge!! Net als bij het schieten weer een vervalbeurtje, één van de vele…..

 De volgende ronde is op donderdag 31 januari. Om 19.45 staat de koffie weer klaar!

 Zoals jullie al via de e-mail hebben vernomen zijn ook niet-leden welkom op deze kaartavond.

Kalender

zo jan 21, 2018
Piet Schellekens wisselschild
___________
do jan 25, 2018
Kaartavonden Sint Joris
___________
zo jan 28, 2018
Winterverschieting 4 OG
___________
do feb 08, 2018
Kaartavonden Sint Joris
___________
zo feb 11, 2018
Wintercompetitie 4OG
___________
do feb 22, 2018
Kaartavonden Sint Joris
___________
zo feb 25, 2018
Wintercompetitie 4OG
___________

Log in